معرفی سامانه علم سنجی
در این سامانه که به همت معاونت پژوهشی وفناوری راهاندازی شده است، اطلاعات عمومی اعضای هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر شامل نام و نام خانوادگی، دانشگاه، دانشکده و مرکز تحقیقاتی محل خدمت، رتبه علمی، رشته و آخرین مقطع تحصیلی توسط کارشناسان معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه درج شده است. شاخصهای علم سنجی اعضای هیات علمی در این سامانه شامل تعداد مقالات منتشر شده، تعداد کل استنادات دریافت شده، میانگین استناد به ازای هر مقاله، شاخص h-Index، شاخص h-Index بدون خوداستنادی، شاخص h-Index بدون خوداستنادی نویسندگان و شاخص h-Index بدون استنادات کتاب میباشد.
روش جمع آوری و ارائه اطلاعات
برای اولین بار در کشور این سامانه اطلاعات علم سنجی اعضای هیئت علمی را شامل تعداد مقالات , تعداد استنادات , شاخص هیرش یا h-index , زمینه های فعالیت , افیلیشن و درنهایت فهرست همکاران را بصورت هوشمند و کاملا خودکار از 4 پایگاه اسکوپوس Scopus , آی اس آی ISI , گوگل اسکولار Google Scholar و آی اس سی ISC جمع آوری و در بازه های زمانی 7 روزه بروزرسانی می نماید.
شیوه چیدمان نتایج در سامانه به صورت پیش فرض بر اساس شاخص h-Index افراد است. لازم به ذکر است که ترتیب مذکور را میتوان با کلیک بر روی فلش قرار گرفته در کنار عنوان هر یک از سرستونهای موجود در صفحه اصلی تغییر داد.
در سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی امکان فیلتر کردن اطلاعات بر اساس عنوان دانشگاه، مرکز تحقیقات، رشته و مقطع تحصیلی وجود دارد. علاوه بر آن، جستجوی افراد بر اساس نام و نام خانوادگی نیز امکان پذیر میباشد.
شاخص هیرش یا h-index از شاخصهای مهم علم سنجی است که در سال ۲۰۰۵ توسط دکتر جرج هیرش استاد فیزیک دانشگاه به منظور محاسبه و نمایش توام کمیت و کیفیت برون داد علمی پژوهشگران معرفی شد. به این ترتیب که شاخص h یک پژوهشگر عبارت است از h تعداد از مقالات وی که به هر کدام حداقل h بار استناد شده باشد.
مبنای محاسبه شاخصهای علم سنجی در سامانه علم سنجی جدیدترین دادههای استخراج شده از بانک اطلاعاتی Scopus است. سایر اطلاعات هر عضو هیات علمی در این سامانه مانند عکس، آدرس صفحه اختصاصی فرد در Google Scholar، CV در صورت ورود اطلاعات توسط کارشناس علم سنجی دانشگاه مربوطه با کلیک بر روی نام عضو هیات علمی نمایش داده میشود.
بازخورد
اعضای محترم هیات علمی در صورت مشاهده هر گونه خطا در اطلاعات موجود در سامانه میتوانند درخواست اصلاح اطلاعات مورد نظر خود را از طریق فرم ارسال بازخورد که در صفحه اختصاصی هر فرد قابل مشاهده است، ارسال نمایند و یا با برقراری تماس با کارشناسان معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه مربوطه درخواست اصلاح اطلاعات خود را مطرح و پیگیری نمایند.
خدمات اختصاصی
جهت مشاوره , راهنمایی , پاسخ به سئوالات و برگزاری جلسه حضوری اختصاصی آموزشی و انجام روند اصلاح اطلاعات خود با ما تماس بگیرید
کد تهران ۰۲۱ تلفن : ۸۸۸۸۲۹۹۱